Persatuan Mahasiswa Istimewa
Universiti Malaya

"MAHASISWA PRIHATIN MEMBENTUK MASYARAKAT TERPIMPIN"

Wednesday, November 10, 2010

Perasmian WQ Park

Salam sejahtera buat semua...

Pada 6 November 2010 (Sabtu) yang lepas, seorang ahli PERMIUM iaitu Nor Rasyidah Anum bt. Mohd. Rasul telah terpilih untuk menerima sumbangan daripada pihak WQ Park sempena perasmian Pusat Kesihatan dan Rehabilitasi tersebut. Sumbangan tersebut juga diberikan kepada 3 orang lagi yang terpilih. Nor Rasyidah Anum hadir ke majlis tersebut ditemani oleh Aisyatul, K. Liza dan Adilah.

Perasmian WQ Park telah disempurnakan oleh KDYTM Tengku Mahkota Pahang Tengku Abdullah Al-Haj Ibni Sultan Haji Ahmad Shah Al Musta'in Billah (DK, SSAP, SIMP, DK(Terengganu), DK(Johor), SMPJ).

Majlis tersebut bermula daripada jam 11.00 pagi dan berakhir pada jam 1.30 petang. Antara tetamu kehormat lain yang turut hadir ialah Timbalan Menteri Belia dan Sukan, YB Dato' Razali Ibrahim dan Menteri Kesihatan, YB Dato' Sri Liow Tiong Lai.

Pusat tersebut menyediakan pelbagai perkhidmatan untuk tujuan kesihatan dan rehabilitasi terutama untuk golongan yang memerlukan. Kalau nak tahu lebih lanjut tentang WQ Park ini, sila layari http://www.wqpark.com.my/

Di bawah ini pula merupakan gambar kumpulan duo terkenal yang sempat menghiburkan para tetamu dengan alunan muzik tradisional iaitu kumpulan Mohram.....


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes