Persatuan Mahasiswa Istimewa
Universiti Malaya

"MAHASISWA PRIHATIN MEMBENTUK MASYARAKAT TERPIMPIN"

Friday, August 6, 2010

laporan 5:malam warga istimewa..(mawaris 2010)

program ini baru sahaja berlangsung hari rabu yang lalu, bersempena festival konvokesyen universiti malaya 10.. Antara pengisian program ialah forum oku:realiti di alam kampus dan cabaran alam kerjaya.. tayangan video, persembahan sajak oleh abang zam, nyanyian oleh faiq, permainan gitar oleh en godfrey ooi goat sea. TNC sendiri menghadiri program ini selaku perasmi..

p/s: segala salah silap dan masalah yang timbul sepanjang program sehinggalah semasa di seri jati..disusun sepuluh jari memohon kemaafan.

laporan 4: minggu promo badan pelajar

26-29 julai, dalam masa road tour reader 2, permium turut terlibat dengan promosi badan pelajar..BADAN PELAJAR????jerit seorang pelajar junior permium..sepanjang 6 tahun penulis di um tidak pernah mendengar lawak tersebut..heee..

gerai promo yang berjalan 4hari tersebut berlangsung di tapak parking kompleks perdana siswa dan sejumlah sukarelawan berjaya di"rekrut"..

p/s:ketua sukarelawan yg baru telah dilantik..beliau ialah cik syaidatulnor ibrahim..pelajar tahun 3 sastera dan sains sosial..

laporan 3:program road tour reader the second

bermula dari 19 julai 2010, permium bersama sukarelawan dengan kerjasama bahagian kaunseling, kerjaya dan oku telah menjelajah ke seluruh UM untuk mencari reader kali kedua. pada kali ini, permium telah pergi kesemua kolej 1-12 dan berakhir pada 27 julai..seramai lebih 600 reader baru dan lama berjaya di kumpul. didoakan program ini akan diadakan lagi serta reader yang berjaya didapatkan ini dimanfaatkan sepenuhnya.

p/s: logo permium baru telah di pilih.next entry akan ditampal di sini....

laporan 2:road to remember

awal sesi pengajian 2010/11..telah diadakan sesi memperkenalkan jalan-jalan di UM kepada ahli junior permium oleh senior permium dan sukarelawan..

sesi jelajah bermula di Kolej Zaaba, APM, Bang. Siswarama, Perpustakaan Utama & Tasik Varsiti..

sekali lagi terima kasih diucapkan kepada semua pihak yang terlibat dalam program tersebut..dan semoga program tersebut membantu mengeratkan hubungan senior junior permium sukarelawan..program berakhir dalam pukul 2 petang...

P/s:sabar ye..d lagi 3 program akan menyusul

laporan 1:kempen road tour reader pertama

kempen road tour reader pertama telah berjaya dijalankan di 5 kolej kediaman serta semua fakulti. kolej kediaman yang telah menerima kunjungan kami ialah ketiga, keempat, ketujuh, kelapan, kedua belas..terima kasih kepada semua pihak yang terlibat dalam menjayakan program tersebut..next entry kami akan memaparkan gambar-gambar sepanjang program tersebut..

p/s:maaf lama tidak update blog ni..akan mula aktif selepas ini..sama-sama kita doakan...

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes